Beograd Baden Baden Wizz Air

Želim da putujem iz Beograda u banju Baden Baden. Koristila bih usluge Wizz Air avio kompanije pa me zanima da li postoji linija Beograd Baden Baden Wizzair-om Martina Begenišić Novi Sad

Posetilac: Martina Begenišić, Novi Sad
Datum: 15.01.2018
Grupa: Low Cost avio kompanije

Beograd Baden Baden Wizz Air

Poštovana gospođo Begenišić,

Postoji avio linija Beograd Baden Baden Wizz Air avio kompanijom. Leti se do Karlsruea koji je udaljen od  Baden Badena oko 30km vazdušnom linijom (oko 40km kopnenom linijom). Ukoliko se odlučite da letite linijom Beograd Baden Baden Wizz Air avio kompanijom potrebno je da nas kontaktirate preko sajta  www.JeftineAvioKarte.rs  ili na broj telefona 011/32-23-111. Potrebno je i da nas obavestite o terminima leta na relaciji  Beograd Baden Baden Wizz Air da bi Vam pronašli što povoljniju cenu povratne avio karte pošto cene mogu bitno da se razlikuju u zavisnosti od toga kada putujete na relaciji Beograd Karlsrue/Baden Baden Wizz Air avio kompanijom. Želimo Vam prijatan let i srećan put!

Beograd Baden Baden Wizz Air informacije i rezervacije:

Hvala Vam na postavljenom pitanju i ukoliko možemo da Vam pomognemo kontaktirajte nas na telefon 011/32-23-111.

Wizzair avio karte

Plaćanje Wizzair avio karte:
 
  • U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima, subotom od 09:00h do 13:30h. 
  • PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.
  • PREKO INTERNETA - plaćanje visa ili master platnom karticom direktno na našem sajtu wizzair online.
  • ČEKOVIMA GRADJANA - na 6 rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.