Red letenja Beograd Pula

Potreban mi je red letenja Beograd Pula u letnjem periodu, kao i cena avionske karte Beograd Pula. Hvala. Milica Jovanović, Beograd

Posetilac: Milica Jovanović, Beograd
Datum: 23.05.2018
Grupa: Avio karte

Red letenja Beograd Pula

Poštovana gospođo Jovanović,

U letnjem periodu red letenja Beograd Pula je takav da se letovi obavljaju ponedeljkom, sredom, četvrtkom i subotom u oba pravca. Letove na liniji red letenja Beograd Pula vrši kompanija Air Serbia. Ukoliko Vam je potrebna još neka informacija u vezi teme red letenja Beograd Pula možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Što se tiče termina za red letenja Beograd Pula oni su sledeći:

Red letenja Beograd Pula iz Beograda

-Svake srede i subote red letenja Beograd Pula je sa odlaskom iz Beograda u 12:45h i dolaskom u Pulu u 14:15h. Trajanje leta Beograd Pula iznosi 90 minuta.
-Svakog ponedeljka i četvrtka red letenja Beograd Pula je sa odlaskom iz Beograda u 13:40h i dolaskom u Pulu u 15:10h. Trajanje leta Beograd Pula iznosi 90 minuta.

Red letenja Beograd Pula iz Pule

-Svake srede i subote red letenja Beograd Pula je sa odlaskom iz Pule u 14:45h i dolaskom u Beograd u 16:15h. Trajanje leta Beograd Pula iznosi 90 minuta.
-Svakog ponedeljka i četvrtka red letenja Beograd Pula je sa odlaskom iz Pule u 15:40h i dolaskom u Beograd u 17:10h. Trajanje leta Beograd Pula iznosi 90 minuta.


Slična pitanja i odgovori:


Uslovi putovanja kompanijom Air Serbia za let Beograd Pula:


-Dozvoljeni prtljag je ručni do 8 kg. 
-Postoji mogućnost doplate za bagažni prtljag.
-U cenu su uključene sve aerodromske takse.
-Broj mesta po nižim cenama je ograničen.

-Karakteristike putne torbe su sledeći:

Rezervacija hotela u Puli:

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: