Jeftini letovi Zagreb Njujork avio karte u oktobru (listopadu)

Željela bih putovati u Njujork u 10. mjesecu pa me interesira cijena avio karte Zagreb Njujork u tom intervalu. Želim Vam prijatan dan. Olga Hegedušić, Zagreb

Posetilac: Olga Hegedušić, Zagreb
Datum: 07.08.2018
Grupa: Avio karte

Jeftini letovi Zagreb Njujork avio karte u oktobru (listopadu)

Poštovana gospođo Hegedušić,

Jeftini letovi Zagreb Njujork avio karte u oktobru (listopadu) se mogu ostvariti na letovima kompanije Air Serbia koji saobraćaju na liniji jeftini letovi Zagreb Njujork avio karte u oktobru.(listopadu) Za sve dodatne informacije u vezi teme  jeftini letovi Zagreb Njujork avio karte u oktobru možete nas pozvati i na broj telefona +381 11 32-23-111. Avio karte na liniji jeftini letovi Zagreb Njujork avio karte u oktobru.(listopadu) se mogu kupiti po ceni OD 589 EUR sa presedanjem u Beogradu. Takođe, sve promocije u vezi jeftini letovi Zagreb Njujork avio karte u oktobru.(listopadu) možete pratiti i na našim  Facebook i Twitter stranama. Želimo Vam ugodan let.

Red letenja na liniji Zagreb Njujork u oktobru (listopadu)

U 10. mjesecu red letenja na liniji jeftini letovi Zagreb Njujork avio karte u oktobru.(listopadu) je takav da se letovi obavljaju svakog ponedeljka, četvrtka i petka sa presedanjem u Beogradu. Kompletan let traje oko 12 časova (ponedeljkom) ili oko 18 časova (četvrtkom i petkom).

Rezervacija hotelskog smeštaja u Njujorku

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:


Kupovina avionskih karata iz Republike Hrvatske

IZ HRVATSKE AVIO KARTE MOŽETE UPLATITI:

» Visa ili MasterCard kreditnim karticama direktno na sajtu - nije potrebna registracija

» Uplatom u Banci - potrebno je u samoj rezervaciji upisati ko je uplatilac, fizičko lice ili firma, upisati adresu i PIB (ukoliko je firma) kako bismo Vam poslali profakturu za plaćanje.

EUR  PAYMENT INSTRUCTION

 IME FIRME: VDV DOO PREDUZECE ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE

ADRESA: RESAVSKA 11, BEOGRAD, SRBIJA                          

IBAN: RS35170003900539700253

SWIFT: BACXRSBG

IME BANKE: UNICREDIT BANK A.D.

ADRESA BANKE: RAJIĆEVA 27-29, BEOGRAD, SRBIJA

 NAPOMENA: Troškove bankarskog transfera staviti na uplatioca.

Napomena: Kada uradite online rezervaciju avio karata istoga trenutka dobićete na email potvrdu uspešno uradjene rezervacije sa instrukcijama za uplatu (osim ako je plaćanje kreditnim karticama).

Nakon toga na email dobićete krajnji rok uplate Vaše avio karte. Rok uplate internet avio karata je istoga dana ili maksimalno 24h od uradjene rezervacije.