Cena avionske karte Beograd Kairo

Čuo sam da Air Serbia počinje direktno da leti za Egipat od juna pa me zanima cena avionske karte Beograd Kairo. Odlazak bi bio na leto, 11. juna, a povratak 26. juna. Hvala. Nikola Vakić, Kragujevac

Posetilac: Nikola Vakić, Kragujevac
Datum: 07.02.2019
Grupa: Avio karte

Cena avionske karte Beograd Kairo

Poštovani gospodine Vakiću,

Kompanija Air Serbia počinje direktno i redovna da leti na liniji Beograd-Kairo-Beograd od 04.06.2019. godine. Cena avionske karte Beograd Kairo (povratne) za termine putovanja 11.06.19-26.06.19. sa svim taksama po putniku iznosi 32520 dinara. U pitanju je promotivna Cena avionske karte Beograd Kairo (povratne). Promocija traje do 11.03.2019. godine i broj avionskih karata po gore pomenutoj Cena avionske karte Beograd Kairo (povratne) je ograničen, pa bi zato bilo dobro da avionsku kartu kupite što pre. Za sve dodatne informacije u vezi teme Cena avionske karte Beograd Kairo možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Red letenja za avionsku kartu Cena avionske karte Beograd Kairo za tražene termine putovanja je sledeći:

- Odlazak iz Beograda u 23:30h i sletanje u Kairo u 02:05h sledećeg dana.

-Povratak iz Kaira u 02:50h i sletanje u Beograd u 05:55h.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje 

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Cena avionske karte Beograd Kairo bilo bi pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti KLIKOM OVDE.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Kairu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:


Rezervacija i kupovina avionskih karata

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.