Iz Beograda za Helsinki jeftino

Želim da putujem u junu Iz Beograda za Helsinki jeftino. Odlazak 13.06.19. povratak 22.06.19. Zanima me samo ručni prtljag da ponesem. Hvala. Dijana Đurović, Prijepolje

Posetilac: Dijana Đurović, Prijepolje
Datum: 11.02.2019
Grupa: Avio karte

Iz Beograda za Helsinki jeftino

Poštovana gospođo Đurović, 

Kompanija Air Serbia počinje redovno da leti na liniji iz Beograda za Helsinki jeftino od 01.06.2019. godine. Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, iz Beograda za Helsinki jeftino Air Serbia će saobraćati svakog ponedeljka, četvrtka i subote u oba pravca. Za termine putovanja 13.06.19-22.06.19. cena povratne avionske karte iz Beograda za Helsinki jeftino sa svim taksama iznosi 24156 dinara, samo sa ručnim prtljagom. Za sve dodatne informacije u vezi pitanja iz Beograda za Helsinki jeftino možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Takođe, sve promocije u vezi avionskih karata iz Beograda za Helsinki jeftino možete pratiti i na našim  Facebook i Twitter stranama. Želimo Vam srećan put!



Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Finsku

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji iz Beograda za Helsinki jeftino bilo bi poželjno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti OVDE.

Red letenja na liniji Beograd Helsinki

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi iz Beograda za Helsinki jeftino počinju da saobraćaju od 01.06.2019. u oba pravca. Letovi će se obaljati tri puta nedeljno i to ponedeljkom, četvrtkom i subotom u oba pravca.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Helsinkiju

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: