Iz Beograda za Krasnodar Air Serbia

Hoću da putujem za Krasnodar u junu. Odlazak bi bio 5. juna, a povratak 19. juna. Koja je cena i da li ima direktnih letova? Puno Vam hvala. Radoje Golubović, Beograd

Posetilac: Radoje Golubović, Beograd
Datum: 25.02.2019
Grupa: Avio karte

Iz Beograda za Krasnodar Air Serbia

Poštovani gospodine Goluboviću,

Iz Beograda za Krasnodar Air Serbia počinje direktno da leti od 03.juna 2019. godine. Promotivni period za kupovinu avionske karte iz Beograda za Krasnodar Air Serbia je do 11.03.2019. godine. Ukoliko kupite avionsku kartu do 28.02.2019. cena avionske karte iz Beograda za Krasnodar Air Serbia će iznositi 34920 dinara po putniku sa svim plaćenim taksama i uključenim ručnim i bagažnim prtljagom. Za sve dodatne informacije u vezi avionske karte iz Beograda za Krasnodar Air Serbia avio kompanijom možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Inače, ukoliko Vas zanima, letovi iz Beograda za Krasnodar Air Serbia avio kompanijom će se po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, obavljati svakog ponedeljka, srede i petka u oba pravca. Želimo Vam srećan put!


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Rusiju

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji iz Beograda za Krasnodar Air Serbia avio kompanijom bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti OVDE.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Krasnodaru

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:


Rezervacija i kupovina avionskih karata za Krasnodar

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.