AVIO KARTA BEOGRAD SOFIJA BEOGRAD


Planirate putovanje iz Beograda u Sofiju? Letovi između ova dva glavna grada su odličan način da brzo stignete do glavnih destinacija u Bugarskoj. U ovom tekstu ćemo vam pružiti sve potrebne informacije o letovima Beograd – Sofija, uključujući detalje o aviokompanijama, cenama avio karata, trajanju leta i savete za pronalaženje najboljih ponuda.

Kako do jeftine Air Serbia avio karte Beograd Sofija?

Pratite nas i obezbedite sebi najpovoljnije avio karte za ceo svet

Kreirajte putovanje za Sofiju po svom izboru

Za sve Vas koji želite da sami kreirate svoja putovanja. Najpovoljnije cene avio karata i hotela - po internet cenama.

  • Kako kupiti jeftine avio karte Beograd Sofija?

    Pratite promocije na našem sajtu, što ranije kupite avio kartu to bi karta trebalo da bude jeftinija.

  • Kako da rezervišem jeftine avio karte za Sofiju?

    Rezervaciju možete uraditi online na našem sajtu ili pozivajući naš call centar 011/32-23-111.

  • Kako da platim avio karte za Sofiju?

    Možete platiti kreditnom karticom prilikom pravljenja rezervacije, u gotovini, preko računa ili pošte ili na rate čekovima gradjana.

Trajanje Leta Beograd Sofija

Direktni letovi između Beograda i Sofije obično traju oko 1 sat i 10 minuta. Ovo je brz način da stignete do glavnog grada Bugarske, što je idealno za poslovna putovanja ili kratke odmore.

Avio karta Beograd Sofija: cena

Avio kompanija kojom možete leteti na direktnom letu Beograd Sofija je Air Serbia. Let traje 1:10 minuta. Da biste dobili jeftinu avio kartu za Beograd Sofija avio prevoz napravite online rezervaciju i uštedite novac. Kupovina karte je istoga dana kada je uradjena rezervacija. Cena može zavisiti i od sezonalnosti, ukoliko je Vaše putovanje za Sofija avio prevoz u toku praznika Vaša karta će imati skuplju tarifi.

Letovi između Beograda i Sofije su brza i praktična opcija za sve koji žele da istraže glavne gradove Srbije i Bugarske. Sa nekoliko aviokompanija koje nude ovu rutu, kao i sa savršenim vremenom trajanja leta, vaše putovanje može biti udobno i efikasno. Ne zaboravite da iskoristite savete za pronalaženje najboljih cena i planirate svoje putovanje unapred kako biste uživali u svom putovanju iz Beograda u Sofiju.

Aerodrom u Sofiji: sve što treba da znate

Aerodrom Sofija, poznat i kao Međunarodni aerodrom Sofija (IATA kod: SOF), je glavni međunarodni aerodrom u Bugarskoj i ključna tačka za sve putnike koji dolaze u glavni grad Sofiju. Kao najprometniji aerodrom u zemlji, pruža sve potrebne usluge za ugodno putovanje i predstavlja važan čvor u evropskom aviosaobraćaju.

Lokacija i pristup Aerodromu

Aerodrom Sofija se nalazi oko 10 kilometara istočno od centra Sofije. Pristup aerodromu je jednostavan zahvaljujući dobro razvijenoj infrastrukturi. Možete koristiti različite opcije prevoza:

  • Automobilom: Aerodrom je lako dostupan putem glavnih puteva i auto-puteva.
  • Taxi: Taksiji su dostupni ispred terminala i nude brzu i direktnu uslugu do centra grada.
  • Javni prevoz: Autobuske linije i metro povezuju aerodrom sa različitim delovima grada, što predstavlja ekonomičnu opciju za prevoz.

Terminali i usluge

Aerodrom Sofija ima jedan terminal za sve međunarodne i domaće letove. Terminal je moderno opremljen i nudi različite usluge za putnike:

  • Check-in i bezbednosne provere: Brza i efikasna procedura check-in-a i bezbednosnih provera.
  • Zdravstvena zaštita: Apoteke i medicinske usluge su dostupne za hitne slučajeve.
  • Restorani i prodavnice: Raznovrsni restorani, kafići i prodavnice su dostupni za obrok ili kupovinu pre nego što krenete na let.
  • Lounge: VIP saloni za putnike koji žele dodatni komfor i privatnost.
  • Wi-Fi: Besplatan Wi-Fi je dostupan u celom terminalu.

Informacije o letovima

Za najnovije informacije o letovima, uključujući dolaske i polaske, možete posetiti zvaničnu web stranicu aerodroma ili koristiti aplikacije za praćenje letova. Ako putujete iz Beograda, proverite detalje o letovima sa aerodroma Sofija kako biste osigurali da ste u toku sa svim ažuriranjima.

Atrakcije u blizini aerodroma

Ako imate slobodnog vremena pre ili nakon vašeg leta, možete istražiti blizu aerodroma. Sofija nudi mnoge atrakcije kao što su:

  • Bojana crkva: Poznata po svojim prelepim freskama i istorijskoj vrednosti.
  • Vitosha: Planina koja se nalazi nedaleko od grada i savršena je za šetnje i uživanje u prirodi.
  • Aleksandar Nevski Katedrala: Impresivna katedrala i jedno od najvažnijih arhitektonskih čuda u Sofiji.


Aerodrom Sofija predstavlja ključnu tačku za sve putnike koji dolaze u glavni grad Bugarske. Sa modernim sadržajima i odličnim pristupom, nudi udobnost i efikasnost na svakom koraku vašeg putovanja. Bilo da dolazite iz Beograda ili bilo kojeg drugog grada, Aerodrom Sofija će vam omogućiti prijatan početak ili završetak vašeg boravka u Bugarskoj.

Važna pitanja avio karta Beograd Sofija

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Sofiju?

Iz Beograda za Sofiju možete leteti avio kompanijom Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Sofiju?

Avio karte za Sofiju je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Sofija?

Avio karte za Sofiju možete kupiti online na našem sajtu,u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Sofiju?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.