NAJJEFTINIJE CENE AVIO KARTE ZA HERAKLION

 
Ukoliko želite avionom da putujete na relaciji Beograd Heraklion Beograd, pogledajte ponudu avio karata na našem sajtu pretražujući letove svih avio kompanija. Direktan let od Beograda do Herakliona redovnom linijom ne postoji, ali u sezoni postoji preko Wizz Air-a.U letnjoj sezoni mogu postojati čarter letovi do Herakliona - proverite sa našim agentima da li postoji čerter let. 
Aerodrom na koji se sleće sleće je medjunarodni aerodrom Nikos Kazantzakis aerodrom koji se nalazi oko 6km od centra grada Heraklion. Avionske karte i za polaske iz Herakliona možete online uraditi na našem sajtu u samo 2 koraka. Predlažemo da pogledate cene avio karata za let Beograd Heraklion avio kompanija Aegean airlines.
Cenu avionske karte od Beograda do Herakliona prema datumima koji Vama odgovaraju,  proverite na pretraživaču svih avio kompanija na našem sajtu. Cena koju dobijete je najjeftinija cena za avio kartu do Herakliona sa svim aerodromskih taksama. Kupovina karte je istoga dana kada je uradjena rezervacija.

Trajanje leta Beograd Heraklion

Iz Beograda do Herakliona možete leteti avio kompanijom Aegean Airlines. Trajanje leta koji se obavlja preko Atine je oko 3h.Red letenja je podložan promenama.

Beograd Heraklion avionom

Iz Beograda za Heraklion ne možete leteti na direktnom letu redovnim linijama. Avionsku kartu za letove Beograd Heraklion možete veoma lako kupiti na našem sajtu u samo 2 koraka. Iz Beograda za Heraklion možete leteti Grčkom avio kompanijom Aegean airlines.
Avionske karte za letove do Heraklion možete kupiti na našem sajtu.
 

Kako da kupim avio kartu do Heraklion  online?

Da biste dobili najjeftiniju cenu avionske karte za  Beograd Heraklion Beograd avion potrebno je da napravite online rezervaciju na našem sajtu. Ukucajte datume putovanja i destinaciji i sustem će Vam ponuditi sve opcije koje postoje za letove iz Beograda za Heraklion. Cena koju dobijete je online cena avio karte za Heraklion sa svim taksama. Kupovina leta Beograd Heraklion je istoga dana kada je uradjena rezervacija.
 

Jeftine avio karte do Herakliona

Cene avio karte do Herakliona  možete veoma lako pretražiti na našem sajtu. Ukoliko želite povoljne cene avio karte do Herakliona, savetujemo Vam da karte kupite ranije a ne pred let. Da biste našli jeftinu cenu povratne avio karte do Heraklion, obeležite odgovarajuća polja u pretraživaču. Da biste dobili jeftinu avio kartu do Herakliona možete pratiti na našem sajtu promocije. Takodje možete pratiti i naše stranice Instagrama i Facebooka. 
 

Važna pitanja za avio karte Beograd Heraklion

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Heraklion?

Iz Beograda za Heraklion možete leteti avio kompanijom Air Serbia, Aegean Airlines i Wizz Air.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Heraklion?

Avio karte za Heraklion je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Heraklion?

Avio karte za Heraklion možete kupiti online na našem sajtu,u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Heraklion?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.