AVIO KARTA BEOGRAD HURGADA

Ukoliko želite avionom da putujete na relaciji Beograda Hurgada , pogledajte ponudu avio karata na našem sajtu pretražujući letove svih avio kompanija. Direktan let iz Beograda do Hurgade redovnom linijom trenutno postoji avio kompanijom Air Cairo.

Aerodrom na koji se sleće sleće je medjunarodni aerodrom Hurgada koji se nalazi oko 5km od centra grada. Avionske karte i za polaske iz Hurgade  možete online uraditi na našem sajtu u samo 2 koraka.Cenu avionske karte od Beograda do Hurgade prema datumima koji Vama odgovaraju, proverite na pretraživaču svih avio kompanija na našem sajtu. Cena koju dobijete je najjeftinija cena za avio kartu do Hurgade sa svim aerodromskih taksama. Kupovina karte je istoga dana kada je uradjena rezervacija.

Trajanje leta Beograd Hurgade

Iz Beograda do Hurgade možete leteti na direktnom letu avio kompanijom Air Cairo. Let traje 3:30h.

Red letenja Beograd Hurgada

Beograd 06:30  Hurgada 09:50h utorak, sreda, petak i nedelja

Beograd 08:00  Hurgada 11:20h subota

Red letenja Hurgada Beograd

Hurgada 02:05 Beograd 05:30 utorak, sreda, petak i nedelja

Hurgada 03:30 Beograd 07:00 subota

Red letenja je podložan promenama.

Avionske karte za letove do Hurgade možete kupiti na našem sajtu.

Kako da kupim avio kartu Beograd Hurgada online?

Da biste dobili najjeftiniju cenu Air Cairo avionske karte za  Beograd Hurgada Beograd avion potrebno je da napravite online rezervaciju na našem sajtu. Ukucajte datume putovanja i destinaciji i sustem će Vam ponuditi sve opcije koje postoje za letove iz Beograda za Hurgadu. Cena koju dobijete je online cena avio karte za Hurgadu sa svim taksama. Kupovina letova Beograd Hurgada je istoga dana kada je uradjena rezervacija.

Letovi Beograd Hurgada

Ukoliko želite povoljne cene avio karte do Hurgade, savetujemo Vam da karte kupite ranije a ne pred sam let. Da biste našli jeftinu cenu povratne avio karte do Hurgade, obeležite odgovarajuća polja u pretraživaču. Da biste dobili jeftinu avio kartu iz Beograda do Hurgade možete pratiti na našem sajtu promocije. Takodje možete pratiti i naše stranice Instagrama i Facebooka

Hurgada vreme – idealno za odlazak na more tokom cele godine

Hurgada, popularna turistička destinacija na obali Crvenog mora u Egiptu, poznata je po svojim prelepim plažama i sunčanom vremenu tokom cele godine. Kada planirate putovanje u Hurgadu, važno je znati kakve vas vremenske prilike očekuju kako biste maksimalno iskoristili svoje putovanje.

Letnje temperature u Hurgadi

Leto u Hurgadi traje od maja do septembra, kada temperature često prelaze 35°C. Junske, julske i avgustovske temperature mogu dostići i do 40°C, ali zahvaljujući suvom vazduhu i povetarcima sa Crvenog mora, visoke temperature nisu nepodnošljive. Ovo je idealan period za ljubitelje sunčanja i vodene sportove poput ronjenja i surfovanja.

Zimske temperature u Hurgadi

Zima u Hurgadi, koja traje od decembra do februara, donosi prijatnije temperature u rasponu od 15°C do 25°C. Ovaj period je savršen za one koji žele da izbegnu vrele letnje dane, ali i dalje uživaju u toplom moru i sunčanim danima. Voda u Crvenom moru zadržava temperaturu između 21°C i 24°C, što omogućava kupanje i tokom zimskih meseci.

Proleće i jesen – idealno vreme za putovanje

Proleće (mart i april) i jesen (oktobar i novembar) su najbolji periodi za posetu Hurgadi. Temperature su prijatne, kreću se između 25°C i 30°C, a more je toplo i savršeno za plivanje. Ovi periodi su idealni za razgledanje, istraživanje pustinjskih pejzaža i uživanje u lokalnim atrakcijama, a izbegavate letnje gužve.

Kiša i vlažnost

Hurgada ima veoma malo padavina tokom godine, što je čini sušnim područjem. Kiša je izuzetno retka, a čak i kada padne, obično su to kratkotrajne padavine koje ne ometaju aktivnosti. Vlažnost je niska tokom cele godine, što doprinosi osećaju prijatnosti čak i kada su temperature visoke.

Kada je najbolje posetiti Hurgadu?

Najbolje vreme za posetu Hurgadi zavisi od vaših preferencija. Ako volite ekstremne letnje temperature i uživate u suncu, leto je savršen izbor. Međutim, za većinu turista, proleće i jesen su najpoželjniji periodi zbog prijatnijih temperatura, manjeg broja turista i idealnih uslova za razgledanje i aktivnosti na otvorenom.

Vreme u Hurgadi je gotovo uvek sunčano i toplo, čineći ovu destinaciju savršenom za odmor tokom cele godine. Bez obzira da li planirate letnje sunčanje na plaži ili zimski beg iz hladnijih krajeva, Hurgada nudi idealne vremenske uslove za sve vrste putnika.

Važna pitanja avionska karta Beograd Hurgada

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Hurgadu?

Iz Beograda za Hurgadu možete leteti avio kompanijom Air Cairo.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Hurgadu?

Avio karte za Hurgadu je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Hurgada?

Avio karte za Hurgadu možete kupiti online na sajtu, u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Hurgadu?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.