Beograd Venecija avion cena karte

Posetite najromantičniji grad na svetu-VenecijuVenecija avionom po ceni povratne avionske karte OD 186 EUR sa svim plaćenim taksama po osobi. Let na liniji Beograd Venecija avionom vrši kompanija Air Serbia. Ukoliko Vam je potrebna jo neka informacija u vezi teme Venecija avionommožete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Sve promocije u vezi leta Venecija avionom i ostalih avio karata, kao i promotivne cene hotelskog smeštaja možete pratiti na našim Facebook i Twitter stranama.
 

Slična pitanja i odgovori:

 

Red letenja na liniji Beograd Venecija 

Red letenja na liniji Beograd Venecija avionom je sledeći:
 
-Svake srede i petka letovi na liniji Beograd Venecija avionom se obavljaju sa poletanjem iz Beograda u 07:05h i sletanjem u Veneciju u 09:00. Trajanja leta  Beograd Venecija avionom iznosi 1h55min.
 
-Svakog ponedeljka i nedelje  letovi na liniji Beograd Venecija avionom se obavljaju sa poletanjem iz Beograda u 18:00h i sletanjem u Veneciju u 19:55h. Trajanja leta  Beograd Venecija avionom iznosi 1h55min.
 
Takođe,svake srede i petka  letovi na liniji Beograd Venecija avionom se obavljaju sa poletanjem iz Venecije u 09:35h i sletanjem u Beograd u 11:20h. Trajanje leta Venecija Beograd iznosi 1h45min.

-Svakog ponedeljka i nedelje  letovi na liniji Beograd Venecija avionom se obavljaju sa poletanjem iz Venecije u 20:30h  i sletanjem u Beograd u 22:15h. Trajanje leta Venecija Beogradiznosi 1h45min.

Red letenja je podložan promenama.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Veneciju

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje iz Beograda u Veneciju, bili bi preporučljivo da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete obezbediti Putno osiguranje za Veneciju.
 

Važna pitanja avio karta Beograd Venecija

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Veneciju?

Iz Beograda za Veneciju možete leteti avio kompanijama Air Serbia, Alitalia, Lufthansa, Turkish airlines,Lot, Austrian airlines itd..

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Veneciju?

Avio karte za Veneciju je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Veneciju?

Avio karte za Veneciju možete kupiti online na sajtu, u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Veneciju?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.