Amsterdam Beograd avionom

 
Za Vaše putovanje iz Holandije u Srbiju i obratno, za boravak u Beogradu i Amsterdamu, možete sebi obezbediti komforan i udoban let koristeći letove na liniji Amsterdam Beograd letovi. Kompanije Air Serbia i Transavia obavljaju avio liniji Amsterdam Beograd letovi. Od Vas zavisi da li Vam je važniji komfor i udobnost usluge redovne avio kompanije Air Serbia na liniji Amsterdam Beograd letovi ili Vam je važnija povoljna cena i manji prtljag koji Vam može obezbediti avio kompanija Transavia. Za sve što Vas zanima u vezi teme Amsterdam Beograd letovi možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam udoban let i prijatan boravak na Vašoj željenoj destinaciji.
 

Amsterdam Beograd red letenja

Po trenutnom redu letenja, koji je podložan promenama, Amsterdam Beograd letovi se preko kompanije Air Serbia obavljaju svakodnevno sa polaskom iz Amsterdama u 10:00h i sletanjem u Beograd u 12:15h. Takođe, svakog ponedeljka srede i petka Amsterdam Beograd letovi se obavljaju sa polaskom iz Amsterdama u 21:10h i sletajem u Beograd u 23:25h. Trajanje Amsterdam Beograd letovi iznosi 2h15min.
 
Iz Beograda ka Amsterdamu letovi se obavljaju svakodnevno sa polaskom iz Beograda u 06:40h i sletanjem u Amsterdam u 09:10h. Svakog ponedeljka, srede i petka postoje za sada Amsterdam Beograd letovi sa polaskom iz Beograda u 17:50h i sletanjem u Amsterdam u 20:20h. Trajanje Amsterdam Beograd letovi iznosi 2h30min.

Slična pitanja i odgovori

 avio let Beograd Amsterdam
Beograd Amsterdam avion low cost                                                                                                                   trajanje leta Beograd Amsterdam
dužina trajanja leta Beograd Amsterdam
 letovi Amsterdam Beograd Transavia