AVIO KARTE BEOGRAD MOSKVA

Najjeftinija cena avionske karte na relaciji Beograd Moskva Beograd mozete pretraziti na našoj online pretrazi ukucavajući tačne datume za Moskvu i naravno potrebno je uneti do kog grada se putuje u ovom slučaju potrebno je uneti grad Moskva.
Ako planirate putovanje iz Beograda u Moskvu, avion je najbrži i najudobniji način da stignete do ovog fascinantnog ruskog grada. u ovom vodiču saznaćete sve o letovima Beograd-Moskva, cenama avio karata, trajanju leta i najboljim periodima za posetu Moskvi. takođe, pružićemo vam preporuke šta sve treba videti i raditi u ovom prelepom gradu.

Let Beograd Moskva

Avio karta za Moskvu se plaća u dinarima po kursu avio kompanija u globalnom rezervacionom sistemu Amadeus. Broj mesta po najjeftinijim cenama je ograničen.
Da biste dobili ovu najjeftiniju cenu avionske karte za let Beograd Moskva, moraju se ispuniti neki od sledećih uslova:
- da pravite online rezervaciju avionske karte za Moskvu ranije,
- da ima mesta po promotivnoj ceni za Moskvu za datume avio karte koje tražite;
- da kupite avio kartu odmah pri uradjenoj rezervaciji kada pronadjete datu cenu.
Da rezervišete online jeftine avio karte za Moskvu, za početak pronadjite najpovoljnije letove popunjavajući masku sa Vaše leve strane.
Avio karte avio kompanije JAT online možete rezervisati:

AVIO KARTE BEOGRAD MOSKVA - rezervacija 

Više o tome kako se rezerviše avionska karta za Moskvu možete pronaći na stranici:
Kako da rezervišem avio karte za Moskvu?
Da biste dobili jeftine avio karte Beograd Moskva najbolji način je da napravite online rezervaciju tako šro ćete u rezervacionu masku ukucati datume putovanja i destinaciju i dobićete najjeftiniju cenu avio karte do Moskve po internet ceni. U samo 2 koraka napravite online rezervaciju i odaberite svoj način plaćanja avio karte na relaciji Beograd Moskva.
Let Beograd Moskva traje oko 3h. Letovi iz Beograda do Moskve saobraćaju svakodnevno.

Let Beograd Moskva

Ukoliko želite direktan let Beograd Moskva možete leteti Air Serbia avio kompanijom. Letovi saobraćaju svim danima u nedelji. 

1. Trajanje leta Beograd Moskva

Putovanje avionom između Beograda i Moskve traje otprilike 3 sata i 30 minuta. ovaj brzi let vam omogućava da se brzo upustite u istraživanje Moskve i uživate u svim njenim čarima.

2. Cena avio karata Beograd-Moskva

Cene povratnih avio karata Beograd-Moskva mogu značajno varirati u zavisnosti od sezonskih faktora i dostupnosti. da biste pronašli najbolje cene avio karte Beograd-Moskva, preporučujemo da koristite Jeftine avio karte. ovaj sajt vam omogućava da uporedite cene i pronađete najpovoljnije opcije za vaše putovanje.

3. Direktni letovi i avio kompanije Beograd Moskva

Postoji nekoliko avio kompanija koje nude letove između Beograda i Moskve, uključujući Pegasus iTurkish Airlines koji lete preko Istanbula. Direktni letovi su najbrži način da stignete do Moskve i obično su dostupni nekoliko puta dnevno avio kompanijom Air Serbia.

Aerodromi u Moskvi

1. Aerodrom Sheremetyevo (SVO)

Sheremetyevo je najvažniji međunarodni aerodrom u Moskvi i glavno čvorište za mnoge avio kompanije. pruža širok spektar usluga, uključujući restorane, prodavnice i salone. od aerodroma do centra Moskve možete stići taksijem, autobusom ili vozom. aerodromski voz Aeroexpress povezuje Sheremetyevo sa glavnim železničkim stanicama u Moskvi za brzi i udoban transfer.

2. Aerodrom Domodedovo (DME)

Domodedovo je drugi po veličini aerodrom u Moskvi i takođe nudi brojne usluge za putnike. poput Sheremetyeva, i Domodedovo je povezan sa centrom Moskve putem Aeroexpress voza, koji polazi sa terminala i dolazi do glavne železničke stanice u Moskvi. takođe su dostupne taksi usluge i autobusi.

3. Aerodrom Vnukovo (VKO)

Vnukovo je treći najveći aerodrom u Moskvi i služi kao alternativna destinacija za međunarodne letove. i ovde možete koristiti Aeroexpress voz, taksi ili autobuse za dolazak u centar Moskve. Vnukovo je poznat po svojoj efikasnosti i brzom prelazu kroz imigracione formalnosti.

Najbolje vreme za posetu Moskvi

Moskva je fascinantna tokom cele godine, ali najprijatnije vreme za posetu je tokom proleća (maj-juni) i jeseni (septembar-oktobar). tokom proleća, grad je obasjan cvetovima, dok jesen donosi zlatne boje koje čine ulice i parkove posebno slikovitim. zime u Moskvi su hladne, ali i šarmantne, sa prelepim zimskim pejzažima i prazničnim ukrasima.

Šta videti u Moskvi: najlepše atrakcije

1. Crveni trg i Kremlj

Crveni trg je srce Moskve i jedno od najprepoznatljivijih mesta u Rusiji. ovde ćete pronaći Kremlj, koji je kompleks istorijskih zgrada i sedište ruske vlasti. Ne propustite posetu Vojvodinom muzeju i katedrali Svetog Vasiliја.

2. Boljšoj teatar

Boljšoj teatar je ikonična zgrada u Moskvi poznata po svojoj baletskoj i opernoj produkciji. preporučuje se da rezervišete karte unapred i uživate u nekom od izuzetnih nastupa.

3. GUM (glavni univerzalni magazin)

GUM je luksuzna robna kuća smeštena na Crvenom trgu. pored vrhunskih prodavnica i restorana, GUM nudi i predivan pogled na Crveni trg i druge znamenitosti.

4. Park Gorkog

Park Gorkog je savršeno mesto za opuštanje i uživanje u prirodi. ovaj veliki park nudi brojne staze za šetanje, biciklističke staze i brojne kulturne događaje tokom godine.

5. Muzej Tretjakov

Muzej Tretjakov je dom ogromne kolekcije ruske umetnosti i nudi uvid u bogatu umetničku baštinu Rusije. prikazani su radovi poznatih ruskih umetnika, uključujući ikone i savremene umetnike.

Planiranje putovanja: saveti i trikovi

  • Rezervišite avio karte unapred: da biste pronašli najbolje cene avio karte Beograd-Moskva, rezervišite karte nekoliko meseci unapred. najbolje cene često su dostupne kada se karte kupuju ranije.

  • Proverite raspored letova: za najnovije informacije o letovima i mogućim promenama na dan leta, pratite sajt aerodroma Beograd.

  • Pripremite se za putovanje: proverite sve potrebne putne dokumente, uključujući pasoš i eventualnu vizu za Rusiju. takođe, obavezno proverite pravila o prtljagu avio kompanije.

Uživajte u svom putovanju iz Beograda u Moskvu i istraživanju svih čari koje ovaj dinamičan grad ima da ponudi. srećan put!

       

INFOBOX[65]