Iz Beograda do Čikaga avionom,najjeftinije

Ukoliko želite da putujete iz Beograda do Čikaga i sami znate da, na žalost, ne postoji direktan let na ovoj liniji. Zato ćemo se fokusirati da putujemo iz Beograda do Čikaga najjeftinije avionom samo sa jednim presedanjem. Najpovoljnija cena na relaciji Beograd Čikago Beograd (dakle povratna avio karta) se može kupiti ukoliko koristite usluge kompanije Austrian Airlines. Iz Beograda do Čikaga najjeftinije avionom sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom možete putovati po ceni OD 477 EUR. I u odlasku i u povratku presedanje se vrši samo jednom, u Beču. Ovo je najpovoljnija i najmanje naporna opcija za putovanje iz Beograda do Čikaga. Provedite kvalitetno vreme u Čikagu uz povoljnu cenu avionske karte. Za sve dodatne informacije u vezi teme iz Beograda do Čikaga najjeftinije avionom možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!
 

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Ameriku (Čikago)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd Čikago Beograd svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i svoje saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Uslove vašeg putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati KLIKOM OVDE.
 

Rezervacija i kupovina avionske karte Beograd Čikago

Važna pitanja avio karta Beograd Čikago

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Čikago?

Iz Beograda za Čikago možete leteti avio kompanijama Air Serbia, Lufthansa, Turkish airlines,Lot, Austrian airlines itd..

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Čikago?

Avio karte za Čikago je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Čikago?

Avio karte za Čikago možete kupiti online na sajtu, u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Čikago?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.