Wizz Air avion iz Tirane za Abu Dhabi

LAKA REZERVACIJA LETOVA TIRANA ABU DHABI:


Korak 1.

Unesite gradove odakle dokle putujete. Takodje možete uneti i troslojne kodove gradova TIA za Tiranu  i AUH za Abu Dhabi.

Korak 2.

Unesite  datum putovanja odlaska i povratka vodeći računa o redu letenja (ispod smo vam napisali kojim danima leti Tirana Abu Dhabi avion). Unesite broj putnika i idite na pretraži.

Korak 3.

Unesite podatke putnika (onako kako stoje u pasošu), unesite broj visa ili master kreditne kartice i kupite svoje avio karte za Tirana Abu Dhai avion.

Nakon kupovine na email će Vam stići avio karte.


Trajanje leta Tirana Abu Dhabi


Iz Tirane do Abu Dhabia možete leteti Wizzair avio kompanijom. Trajanje leta je oko 5h i 10 minuta..

Red letenja Tirana Abu Dhabi Tirana: 


Tirana Abu Dhabi Tirana polasci

Red letenja Tirana Abu Dhabi Wizzair: ponedeljak, sreda i subota-


Red letenja Abu Dhabi Tirana Wizzair: ponedeljak, sreda i subota.. 



BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE NAŠE KUPCE!


Low cost avio kompanija Wizz Air počinje direktno da saobraća iz Tirane za Abu DabiWizz Air avion iz Tirane za Abu Dabi će po redu letenja, koji je podložan promenama, saobraćati tri puta nedeljno u oba pravca. Time se ostvaruje davnašnja želja naših putnika da se po povoljnim cenama, lako i jednostavno prevezu do Abu Dabija, uz Dubai svakako najposećenijeg i najatraktivnijeg grada u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. 

Wizzar Tirana Abu Dhabi avio karte:

Period prodaje: do daljnjeg

Relacija: Wizz Air avio karta Tirana Abu Dhabi 

Dozvoljena težina prtljaga na letovima Tirana Abu Dhabi Tirana: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane u kalup ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.

Refundacija avio karte Tirana Abu Dhabi: refundacija nije dozvoljena

Rezervacija Wizzair avio karte Tirana Abu Dhabi: Rezervacija ne postoji već se karte odmah kupuju.

Avionske karte za letove iz Tirane do Abu Dhabia možete kupiti na našem sajtu.

Kako da kupim avio karte Tirana Abu Dhabi online?

Da biste dobili najjeftiniju cenu avionske karte za Tirana Abu Dhabi Tirana avion potrebno je da napravite online rezervaciju na našem sajtu. Ukucajte datume putovanja i destinaciju i sistem će Vam ponuditi sve opcije koje postoje za letove iz Tirane za Abu Dhabi.Cena koju dobijete je online cena avio karte za Abu Dhabi sa svim taksama. Kupovina letova Tirana Abu Dhabi Tirana je odmah kada je uradjena rezervacija.
Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Emirate (Abu Dabi)
Za svako putovanje svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike kupe putno zdravstveno osiguranje. Kupovinom putnog zdravstvenog osiguranja sebi obezbeđujete "zdravstvenu knjižicu" u inostranstvu koja Vam u slučaju bolesti i neželjenih slučajeva može biti od ogromne koristi. Uslove putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.