Beograd Frankfurt avio karte

Planirate putovanje iz Beograda u Frankfurt? Avio karte Beograd Frankfurt su ključni deo vašeg planiranja putovanja. Frankfurt, kao jedan od najvažnijih finansijskih i kulturnih centara Evrope, nudi bogatu istoriju i modernu dinamiku. Da biste pronašli najbolje cene za avio karte Beograd Frankfurt, posetite JeftineAvioKarte.rs i otkrijte idealne opcije za svoje putovanje.

Letovi Beograd Frankfurt

Za sve putnike, avio karte Beograd Frankfurt pružaju odličnu priliku da brzo stignu u Nemačku metropolu. Direktni letovi su dostupni i omogućavaju vam da putujete brzo i bez presedanja. Udaljenost između Beograda i Frankfurta je relativno mala, a let traje otprilike 2 sata i 15 minuta, što je savršeno za kratke poslovne ili turističke posete. Avio kompanije koje lete na direktnim letovima Beograd Frankfurt su Air Serbia i Lufthansa.

Aerodrom u Frankfurtu

Aerodrom Frankfurt (FRA) je jedan od najprometnijih aerodroma u Evropi i predstavlja značajnu vazduhoplovnu čvorište. Smešten samo 12 kilometara jugozapadno od centra grada, aerodrom nudi vrhunske usluge kao što su restorani, prodavnice i mnoge druge pogodnosti za putnike.

Kako doći od aerodroma do centra Frankfurta

  1. Voz: Najbrži način da stignete iz aerodroma do centra Frankfurta je putem S-Bahn. Linije S8 i S9 povezuju aerodrom sa glavnim železničkim stanicama u Frankfurtu, a putovanje traje oko 10-15 minuta.

  2. Taxi: Taksiji su dostupni ispred terminala i pružaju udobnu vožnju do centra grada koja traje oko 20 minuta, zavisno od saobraćaja.

  3. Autobus: Takođe postoje autobuske linije koje povezuju aerodrom sa različitim delovima grada. Putovanje autobusom može trajati oko 30 minuta.

Šta posetiti u Frankfurtu

Dok ste u Frankfurtu, obavezno posetite Römer, istorijski kompleks koji je bio sedište gradskih vlasti više od 600 godina. Takođe, uživajte u šetnji kroz Palmengarten, prelepi botanički vrt koji pruža opuštanje i prirodnu lepotu. Muzejski okrug pored reke Majne nudi brojne muzeje i galerije, uključujući Muzej moderne umetnosti i Muzej istorije.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Frankfurt (Nemačku)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Frankfurt-Beograd svojim cenjenim kupcima preporučujemo da za sebe i saputnike kupe putno zdravstveno osiguranje koje će Vam praktično zameniti zdravstvenu knjižicu u Nemačkoj. Kod nas se možete osigurati preko Sava, Milenijum i Generali putnog zdravstvenog osiguranja.

Kada kupiti avionsku kartu Beograd Frankfurt?

Ne postoji univerzalno rešenje kada kupiti najjeftinije avio karte Beograd Frankfurt Beograd. Najbolje je avionsku kartu za avion Beograd Frankfurt kupiti na vreme-mesec, dva pre planiranog putovanja. U svakom slučaju, na Vama je da isplanirate termine Vašeg putovanja, a sve ostalo u vezi avionske karte prepustite nama.