Najjeftinije avio karte Beograd Katanija

Katanija, biser italijanskog ostrva Sicilija, je jedno od mesta koju bi zaista mnogi turisti želeli da posete. More, bogata istorija, prelepe građevine, vrhunska hrana… Grad u podnožju vulkana Etna, najvišeg aktivnog vulkana u Evropi, koji bi takođe svakako trebalo posetiti, je mesto za odmor i uživanje. Iako bi mnogi Kataniju odabrali kao letnju destinaciju zbog plivanja i sunčanja, nećete pogrešiti ni ako je posetite u drugim godišnjim dobima. Katedrala Svete Agate je biser arhitekture koji se nalazi u centru Starog grada. Pjaca del Duomo se nalazi u centru grada je mesto koje ćete neizostavno posetiti ukoliko boravite u Kataniji. Benediktanski manastir je pravo remek delo arhitekture pod zaštitom UNESCO-a. Izgrađen sredinom 16. veka inpresioniraće Vas svojom mešavinom različitih stilova. U Kataniji i na Siciliji možete videti još mnogo toga. Istražite ovaj stari grad i uživajte u njegovim čarima. 

  Direktan let na liniji Beograd Katanija na žalost ne postoji. Nadamo se da će se to uskoro promeniti, makar sezonski. Dok se ne uspostavi direktan let iz Beograda do Katanije možete putovati sa presedanjem, najčešće preko Rima. Na našem sajtu www.JeftineAvioKarte.rs možete potražiti, i nadamo se i kupiti, najjeftinije avionske karte Beograd Katanija. Zaista se trudimo da avio karte za avion Beograd Katanija kupljene preko nas budu i najjeftinije. Na Vama je da se u to uverite ili razuverite. S obzirom da ne postoji direktan let na liniji Beograd Katanija pred Vama je mnogo više kombinacija za let kada već ne možete direktno da letite. Ukoliko avionsku kartu Beograd Katanija kupite preko našeg sajta, ili ukoliko nameravate da je kupite preko istog, bićemo Vam na usluzi preko mejla ili telefona u toku radnog vremena za sve nedoumice, promene, otkaze leta… Prodajom avionskih karata se bavimo dve decenije i trudimo se da najprofesionalnije i najljubaznije uslužimo naše cenjene putnike. Za informacije u vezi avio karte možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111.

     

Kada kupiti najjeftiniju avionsku kartu Beograd Katanija?


      Ne postoji univerzalno rešenje kada će avionska karta Beograd Katanija Beograd biti najjeftinija. Kako se približava termin putovanja iz Beograda za Kataniju avionom tako cene avio karata najčešće rastu. Zato bi, po našem mišljenju, najbolje bilo da Vašu avio kartu Beograd Katanija kupite mesec-dva pre planiranog leta. Kako to nije uvek moguće naša sledeća preporuka je da avio kartu za avion Beograd Katanija Beograd kupite onda kada definitivno isplanirate datume Vašeg putovanja. Promene termina avio karata se ne isplate. Nekada nisu moguće, a ako su moguće iziskuju i dodatne troškove. Ukoliko imate sreće nekada možete naići i na promotivne cene avionskih karata Beograd Katanija ili na first i last minute ponude za let Beograd Katanija Beograd. U svakom slučaju savetujemo Vas da neka sitna razlika u ceni ne utiče na Vašu odluku da posetite čarobnu Siciliju i prelepu Kataniju.

Red letenja na liniji Beograd Kataniji

 S obzirom da ne postoji direktan let na liniji Beograd Katanija tako ne postoji ni klasičan red letenja na ovoj liniji. Na sajtu www.JeftineAvioKarte.rs možete pronaći najbolje kombinacije za termine Vašeg putovanja iz Beograda za Kataniju i nazad.

Aerodromi u Beogradu i Kataniji

  Beogradski međunarodni aerodrom Nikola Tesla se nalazi na oko 20km od centra Beograda u prigradskom naselju Surčin, zbog čega se popularno naziva i Aerodrom Surčin. Sastoji se od dva terminala i sa aerodroma se veoma lako i jednostavno do grada možete prebaciti shuttle busevima i autobusima. Ima dosta propratnih sadržaja, tako da svoje vreme možete kvalitetno prekratiti dok čekate na Vaš let.

    Aerodrom Fontanarosa u Kataniji ( Catania Fontanarossa Airport) je udaljen 4km od centra Katanije. Veoma lako i jednostavno ćete se transportovati od aerodroma do centra grada. Poseduje restorane i free shop gde možete provesti vreme dok ste na aerodromu i čekate na let.