Najjeftinije avionske karte Beograd Palermo

Palermo je najveći grad i glavni turistički, kulturni i istorijski centar čarobne Sicilije. Još jedan u nizu italijanskih gradova koji bi vredelo obići iz mnogo razloga. Glavni razlog boravka u Palermu za turiste je svakako more i mediteranska klima koja prouzrokuje baš veliki broj toplih dana. Sicilija i njen glavni predstavnik Palermo je poznat i po vrhunskoj gastronomskoj ponudi, kulturno istorijskim objektima, veličanstvenim crkvama i opuštenom načinu života, karakterističnom za većinu mediteranskih zemalja.Grad prebogate istorije kojim su vladali razni zavojevači različitih kultura uspeo je kao retko koji grad da pokupi dosta toga dobrog i lepog i objedini ui utka u svoj izgled, kulturu, gastronomiju… U tri glavne ulice Palerma ( Corso Vittorio Emanuele, Via Maqueda i Via Roma ) možete videti najvažnije znamenitosti ovog grada. Katedrala Blažene Device Marije iz 12. veka Vas ne može svojom lepotom ostaviti ravnodušnim. Parlament su izgradili Arapi, Cappella Palatina je delo Normana, a crkvu San Giovani degli Eremiti i Normani i Arapi…. Sicilija i Palermo su tipičan predstavnik lepote kontrasta različitih kultura koje stvarno vredi posetiti.

  Direktan let na liniji Beograd Palermo Beograd  postoji. Ponekad turističke agencije leti organizuju čarter letove Beograd Palermo Beograd. Nadamo se iskreno da će se uskoro uspostaviti direktan let iz Beograda za Palermo i nazad, a dok se to ne desi avionom iz Beograda za Palermo možete putovati sa presedanjem. Presedanja se najčešće obavljaju preko Rima, ali na sajtu www.JeftineAvioKarte.rs uvek možete izabrati trenutno najbolji i najjeftiniji let Beograd Palermo. Trudimo se da uvek zaista budemo najjeftiniji na tržištu, a na Vama je da proverite da li su avionske karte Beograd Palermo preko nas zaista sa najnižim cenama. Za sve putnike koji avio kartu Beograd Palermo kupe preko našeg sajta pružamo kompletnu korisničku podršku u smislu objašnjavanja nedoumica, eventualnih promena termina leta i svega u čemu Vam možemo pomoći. Prodajom avio karata se bavimo dve decenije, nalazimo se u Beogradu i u toku radnog vremena, ukoliko ste nam kupovinom avio karte ukazali poverenje ili to nameravate da učinite, nas možete kontaktirati mejlom ili telefonskim putem po ceni lokalnog poziva ukoliko zovete iz Srbije. Vaše je samo da dobro isplanirate Vaše putovanje iz Beograda za Palermo (Siciliju). Brigu oko avio karte poverite nama. Za sve informacije možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111.

Red letenja na liniji Beograd Palermo

Kako ne postoji direktan let na liniji Beograd Palermo tako ne postoji ni klasičan red letenja na liniji Beograd Palermo. Iz Palerma za Beograd i suprotno možete za sada putovati sa presedanjem tako da se broj kombinacija koje možete koristiti za Vaš put bitno povećava.

Kada kupiti najjeftiniju avionsku kartu Beograd Palermo?

Ne postoji u avio saobraćaju egzaktan odgovor kada su avio karte Beograd Palermo najjeftinije. Po našem mišljenju najjeftinije avionske karte za avion Beograd Palermo možete kupiti mesec-dva pre planiranog puta iz Beograda za Palermo i nazad. Kako se približava datum putovanja tako i cene avionskih karata najčešće rastu. Kako nije uvek moguće isplanirati let i kupiti avionsku kartu Beograd Palermo toliko ranije sledeća preporuka je da avio kartu Beograd Palermo kupite čim tačno isplanirate datume Vašeg leta. Gledajte da ne vršite promenu datuma putovanja iz Beograda za Palermo zato što ona nekada neće biti moguća, a i ako bude moguća sigurno neće biti jeftina. Jeftinije avio karte Beograd Palermo možete kupiti ukoliko imate sreće i naletite na promotivne cene avio karte Beograd Palermo. Promocije su retke i najčešće nenajavljene. Još su ređe first i last minute ponude za let Beograd Palermo. U svakom slučaju na našem sajtu www.JeftineAvioKarte.rs uvek možete pratiti najpovoljnije opcije za let iz Beograda za Palermo


Aerodromi u Beogradu i Palermu

Beogradski međunarodni aerodrom Nikola Tesla se nalazi na oko 20km od centra Beograda u beogradskom prigradskom naselju Surčin. Sastoji se od dva terminala i sa aerodroma se lako i jednostavno možete prevesti do centra grada.

 Aerodrom Falkone Borselino ( Falcone Borsellino Airport ) se nalazi na oko 35km od centra Palerma. Naziv aerodroma se sastoji od prezimena dvojice sudija koji su živote dali u bespoštednoj borbi protiv sicilijanske mafije. Aerodrom se sastoji od jednog terminala na tri nivoa ( prizemlje, prvi i drugi sprat ). Do centra grada se možete prebaciti vozom, autobusom i taksi vozilima. Aerodrom je bogat propratnim sadržajima poput restorana, kafea, butika….

Važna pitanja za avio karte za Palermo

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Palermo?

Iz Beograda za Palermo možete leteti avio kompanijom Air Serbia, Alitalia,Lufthansa,Austrian airlines i mnogim drugim destinacijama.

Kada mogu kupiti najjeftinije avionske karte za Palermo?

Avionske karte za Palermo je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avionske karte Beograd Palermo?

Avionske karte za Palermo možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avionsku kartu za Palermo?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.