Avion za direktan let Beograd Salcburg Air Serbia

Kompanija Air Serbia je od juna 2022. godine počela direktno da saobraća na liniji Beograd Salcburg Beograd. To nam omogućava da na lak i povoljan način posetimo Mocartov grad i jedan od najlepših gradova Austrije i Evrope. Direktan let Beograd Salcburg Air Serbia će se održavati dva do tri puta nedeljno, u zavisnosti od interesovanja putnika i popunjenosti aviona. Cena avio karte Beograd Salcburg Beograd je, po našem mišljenju veoma realna. Ukoliko na relaciji Beograd Salcburg Beograd putujete samo sa ručnim prtljagom cena avio karte iznosi OD 183 EUR. Ukoliko avio kartu za Direktan let Beograd Salcburg Air Serbia želite da kupite i sa koferom do 23kg cena iznosi OD 221 EUR Možete se odlučiti i za let u jednom pravcu od Beograda do Salcburga. Cena karte samo u jednom pravcu se kreće OD 94 EUR samo sa ručnim prtljagom ili OD 122 EUR ukoliko imate uključen i kofer do 23kg. Za sve dodatne informacije u vezi teme Direktan let Beograd Salcburg Air Serbia nas možete pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Beograd Salcburg

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi iz Beograda do Salcburga i nazad će se obavljati tri puta nedeljno- utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Salcburg (Austriju)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd Salcburg Beograd bi bilo pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Kod nas se možete osigurati preko Sava i Milenijum osiguravajućih kuća.

Važna pitanja za avio karte za Salcburg

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Salcburg?

Iz Beograda za Salcburg možete leteti avio kompanijom Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Salcburg?

Avio karte za Salcburg je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Salcburg?

Avio karte za Salcburg možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Salcburg?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte ili do 5 rata čekovima.