Avion Zagreb Šangaj najjeftinije

Tražite li najpovoljniji način da letite iz Zagreba za Šangaj? Posjetite www.jeftineaviokarte.rs i iskoristite povoljne ponude za letove s Qatar Airways-om preko Dohe! Cijene avio karata kreću se  OD 500 EUR za jedan smjer s uključenim ručnim prtljagom i koferom do 25 kg. Povratne karte možete dobiti već OD 841 EUR, također s uključenim prtljagom do 25kg.

Zašto izabrati www.jeftineaviokarte.rs?
Naš sajt nudi jedinstvene pogodnosti i cijene koje se retko mogu naći nigdje drugdje. Usporedite cijene s drugim portalima i vidjet ćete zašto smo najbolji izbor za vas. Nudimo ne samo povoljne avionske karte, već i vrhunski hotelski smještaj u Šangaju, čime vaša putovanja postaju bezbrižna i ugodna.

Što vidjeti u Šangaju?

Šangaj: Grad svjetla i nevjerojatne kulture
- Provod u Šangaju

Šangaj je poznat po svojoj dinamičnoj noćnoj sceni. Bund, šetalište uz rijeku Huangpu, nudi spektakularne poglede na modernu arhitekturu Pudonga i povijesne zgrade iz kolonijalnog razdoblja. Noćni klubovi, barovi i restorani pružaju vrhunski provod za sve ukuse.

- Kultura i povijest

Šangaj je kulturni centar Kine. Posjetite Šangajski muzej koji sadrži izvanredne zbirke kineske umjetnosti i artefakata. Yu Garden, povijesni vrt iz dinastije Ming, pruža miran bijeg od gradske vreve sa svojim tradicionalnim kineskim arhitektonskim stilom i prekrasnim pejzažima.

- Mjesta za posjetiti u Šangaju

Oriental Pearl Tower: Ikonični toranj s nevjerojatnim pogledom na grad.
Nanjing Road: Glavna trgovačka ulica u Šangaju, savršena za kupovinu.
Tianzifang: Umjetnički kvart s brojnim galerijama, trgovinama i kafićima.

- Povijest Šangaja

Šangaj je bio jedan od prvih kineskih gradova otvorenih za međunarodnu trgovinu tijekom 19. stoljeća. Ova povijest oblikovala je grad u multikulturalni centar koji je danas poznat po svojoj jedinstvenoj mješavini istočne i zapadne arhitekture i kulture.

Hotelski smještaj u Šangaju


Osim jeftinih avionskih karata Zagreb Šangajwww.jeftineaviokarte.rs nudi i povoljne ponude za hotelski smještaj u Šangaju. Bilo da tražite luksuzni hotel s pet zvjezdica ili udoban budžetski smještaj, imamo opcije koje će zadovoljiti sve vaše potrebe. Naša ponuda hotela osigurava vam udoban boravak uz najpovoljnije cijene.

Red letenja Zagreb Šangaj preko Qatar Airways-a

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Zagreb Šangaj Zagreb se obavljaju svakoga dana sa presjedanjem u Dohi. Izaberite si najpovoljniji termin putovanja i uživajte u Vašem putovanju u Šangaj.